Дорогі школярі!

           В усі часи освічена людина користувалася повагою.

         Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнена, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні!

         День 1 вересня завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаю усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконана, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

          Наші милі діти! Не встигнете ви й помітити, як ми усі разом будемо вітати вас із завершенням шкільних років, з отриманням атестатів. А зараз ваш щасливий учнівський шлях продовжується. На цьому шляху ми ,вчителі,обіцяємо вам свою підтримку любов’ю, порадами, власним досвідом. Нам ще не віриться, що ви всі вже такі дорослі, але ми щиро віримо у ваші таланти та здібності, завдяки яким ви обов’язково досягнете значних успіхів. Бажаємо усім вам отримувати від шкільного життя якнайкращі емоції та найкорисніші знання. Ми будемо пишатися вами від усього серця. Вітаємо вас із початком навчального року.

Хай вам щастить!


Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу